Sport

DRUGO KOLO U subotu svi na Akvatlon. Uvodi se i štafeta!

DRUGO KOLO U subotu svi na Akvatlon. Uvodi se i štafeta!

U subotu, 24. lipnja na plaži Mandrač starta drugo kolo Dubrovnik Akvatlon lige.

Start drugog kola je u 08 sati, a plivat će se 1000 metara (od ponte Mandrača do Copacabane i natrag na Mandrač), zatim se s plivanja ide odmah iz tranzicije na trčanje 5000 m ukupno, tj. dva kruga po 2500 m uz more – Šetalištem Nika i Meda Pucića do Ulice Iva Dulčića te Ulicom Ivana pl. Zajca do Bokeljske ulice i natrag na šetalište do Mandrača.

-Radi velikog interesa prema ovom uzbudljivom ljetnom sportu u kojem se dosta ljudi želi okušati jer nije teško, uvodi se i rekreativna štafeta tako da jedna osoba pliva, a druga trči, time da se štafeta neće bodovati, ali će se mjeriti ukupno vrijeme. Bitno je sudjelovati! – ističu organizatori iz Dubrovnik Triatlona, te pozivaju sve građane, stare i mlade na sudjelovanje. Maloljetnicima je dozvoljeno sudjelovanje uz nadzor roditelja.

Svi natjecatelji mogu preuzeti natjecateljske brojeve u 07.30 sati na plaži Mandrač, pripremiti se i eventualno zagrijati za početak utrke. Brifing o detaljima utrke za sudionike će biti u 07.55 sati u zoni tranzicije gdje će se kratko natjecateljima objasniti sve što je potrebno znati.
Prijaviti se možete svi na www.racecollector.com

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist