Grad

DOZNAJEMO:VLAHUŠIĆ U STRAHU Proračun ne ide pred vijećnike!

Andro Vlahušić - Zračni most

Gradonačelnik Andro Vlahušić ustuknuo je pred oporbom u Gradskom vijeću. Barem zasada. Naime, iz Grada je stigao poziv svim zainteresiranima da dostave svoje prijedloge za proračun za sljedeću godoinu. ”Namjera je prikupiti prijedloge i komentare građana prije donošenja konačnog prijedloga. Svi građani stoga svoje eventualne primjedbe i prijedloge mogu dostaviti na adresu elektroničke pošte Upravnog odjela za poslove gradonačelnika grad@dubrovnik.hr zaključno do 30. rujna 2014. godine. Nakon provedene rasprave i prihvaćenih prijedloga na Nacrt, Upravni odjel za proračun, financije i naplatu dovršit će konačni Prijedlog proračuna za 2015. i projekcije za 2016. i 2017. godine, te pripremiti dokument za Gradsko vijeće.”
Ovo znači kako proračun neće ići pred vijećnike na ovu sjednicu koja je zakazana za 27. rujna, ali i kako će se za onu tamo sjednicu osim garaže, HDZ i ostale oporbene vijećnike medijski pritiskati da će ‘odbiti proračun građana’.

Podsjetimo, ako padne proračun za 2015. godinu i ne izglasa se u konačnici do 1. ožujka 2015. godine, ide se proceduru prijevremenih izbora.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist