Grad

DOZNAJEMO On će dati novu priliku srušenim učenicima Umjetničke škole!

UŠLS

Jutros u 8 sati u klupe Umjetničke škole Luke Sorkočević na pismeni dio ponovljenog popravnog ispita sjeli su učenici škole koji su ‘pali godinu’ iz hrvatskog jezika kod profesorice Ane Dalmatin.
Naime, iz Ministarstva je stiglo rješenje o ponovnoj provedbi popravnog ispita, budući da je uprava škole popravni održala u prvom dijelu kolovoza, a ne u drugom, kako je Statutom škole predviđeno.
– Mi svi smo tražili izuzeće profesorice Ane Dalmatin, ali ravnatelj Brčić to odbija učiniti. S njim smo jako razočarani. Tvrdi da to nije po Statutu škole. Ipak, očekujemo da će iz Agencije za odgoj i obrazovanje poslati čovjeka, najavljen je profesor Srećko Listeš koji će nazočiti usmenom dijelu ispita – rekao nam je jedan od roditelja.

Profesorica neće biti izuzeta
Ipak, usmeni dio neće se, kako je ranije najavljivano, održati dan poslije pismenog, u četvrtak 28. kolovoza, već dan kasnije, petak 29. kolovoza, a zbog spriječenosti profesora Listeša. Komisija će pak ostati ista kao i na prvom roku, premda su i na njen sastav roditelji imali primjedbu.

Zašto roditelji smatraju kako je Dživo Brčić trebao ranije reagirati pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović