Grad

Dobio kaznu od tisuću kuna zbog vožnje bez kacige prilikom preparkiravanja motora?!

Dobio kaznu od tisuću kuna zbog vožnje bez kacige prilikom preparkiravanja motora?!

U Facebook grupi Radarska kontrola, Dubrovnik i okolica objavljen je jedan, u najmanju ruku diskutabilan slučaj provođenja policijske ovlasti.
Naime, kako je naveo u svojoj objavi jedan od korisnika, on je dobio kaznu za vožnju od dvadesetak metara bez kacige jer je preparkirao motocikl odmah po uočavanju znaka za zabranjeno parkiranje.
‘Parkiram kraj bolnice… Skinem kacigu… Dignem se s motora i pročitam znak koji je iza zida bio da se ne smije tu parkirat… Vratim se na motor i nekih 20 metara nizbrdo preparkiram motor dok je to cijelo vrijeme gledao gosp. u plavom… Pri povratku na ulaz, bahato me obavijestio da mi je napisao kaznu za kacigu.. Platit ću je nema problema jer sam kriv, ali budi čoek, a ne konj! – stoji u objavi.
Je li vožnja od dvadesetak metara za preparkirati motocikl zaista zaslužila kaznu od tisuću kuna zaista je diskutabilno, no treba naglasiti kako je ovdje iznesena samo jedna strana priče, odnosno nedostaje izjava spomenutog policajca ili očevica koji bi potvrdio tijek događaja.

FOTO: Ilustracija

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović