DuList IN

DJECO I RODITELJI, PAŽNJA! Maša i medvjed stižu u Dubrovnik!

DJECO I RODITELJI, PAŽNJA! Maša i medvjed stižu u Dubrovnik!

Sjajna kazališna predstava za djecu, nastala po popularnom ruskom animiranom filmu „Maša i Medvjed“, premijerno stiže u Dubrovnik.

Ruska glumačka ekipa dječjeg Moskovskog teatra, koja specijalno ovim povodom dolazi kod nas, ovom će interaktivnom predstavom (sinkroniziranom na hrvatski jezik) dočarati pustolovine Maše i Medvjeda koji uče djecu o pravom prijateljstvu, brizi, slobodi kreativnosti i osnovnim vještinama na smiješan i pametan način.
Neodoljivi ruski animirani film za djecu o nestašnoj djevojčici Maši koja izluđuje simpatičnog medvjeda postao je viralni hit i na YouTube. Inače, 17. epizoda tog crtića “Recept za katastrofu” putem YouTubea pogledana je više od 1,14 milijarde puta što je čini 13. najgledanijim videom svih vremena. Ni ostale epizode tog crtića ne zaostaju s nekoliko stotina milijuna pregleda. Kako se najavljuje, ovo je idealna prilika da naši najmlađi vide svoje omiljene junake i uživo.

Koliki je interes za predstavom najbolje govori informacija da su u Splitu  i Zagrebu sve predstave rasprodane u dva dana od prve objave, a djeca i roditelji koji su već predstavu odgledali imaju samo riječi hvale. Neodoljivi animirani likovi po prvi put će se predstaviti i dubrovačkim mališanima te će Sportsku dvoranu Gospino polje 29. ožujka pretvoriti u pravo kazalište za djecu. Maša i Medvjed, u pratnji svojih šumskih prijatelja, sve prisutne odvest će na fantastično putovanje s atmosferom omiljenog crtanog filma, fenomenalnom scenografijom te scenskim efektima, a dvoranom će odzvanjati pjesma i ples. Slijedite šarmantnu Mašu kroz nove avanture te stvorite nezaboravne uspomene za cijelu obitelj.

Ovaj glazbeno-avanturistički spektakl za djecu u Dubrovniku će gostovati samo 29. ožujka, u 17.00 sati. Broj ulaznica je ograničen stoga svoje ulaznice nabavite na vrijeme kroz online sustav www.croatia-tickets.com ili od srijede (16.03.) na blagajni Sportske dvorane Gospino polje od 14-20 sati.

Djeca do tri godine ne trebaju ulaznicu i sjede na roditeljima.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist