Sport

DALMATINSKA LIGA Jedno zlato i dva srebra za dubrovačke atletičarke

DALMATINSKA LIGA Jedno zlato i dva srebra za dubrovačke atletičarke

U organizaciji Atletskog kluba Sv. Marko na stadionu Gradskog sportskog centra u Makarskoj u subotu 14. ožujka održano je II kolo Dalmatinske lige za mlađe kadete, starije kadete, juniore i seniore. Na održanom natjecanju sudjelovale su i atletičarke i atletičari AK Dubrovnik.

Ana Plećaš (2002) mastupila je u utrci na 60 metara, te s rezultatom 8,51 osovojila zlatnu medalju i upisala novi osobni rekord.
Rebecca Beazkoetxea Radić (2002) nastupila je, također, u utrci na 60 metara te s rezultatom 8,65 osvojila drugo mjesto i upisala novi osobni rezultat.
U utrci na 60 metara nastupile su još i Lea Anđušić (2003), Josipa Habjan (2003) i Klara Karačić (2002), a Anđela Curić (2002) nastupila je u bacanju vortexa.
Dubrovačka štafeta, 4×200 metara, u sastavu: Ana Plećaš, Josipa Habjan, Anđela Curić i Rebecca Beazkoetxea Radić, osvojila je drugo mjesto s rezultatom 1:58,23.

U kategoriji seniora nastupio je Filip Grgurević u utrci na 100 metara.

Na održanom II kolu Dalmatinske lige za mlađe kadete, starije kadete, juniore i seniore sudjelovalo je osam klubova od Zadra do Dubrovnika s više od 150 atletičara i atletičarki.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist