Grad

ČOVJEK NA ZEMLJI Festival o zaštiti prirode i održivom razvoju u Dubrovniku


Udruga Čovjek na Zemlji poziva sve zainteresirane na šesto izdanje festivala o zaštiti prirode i održivom razvoju koji će se događati od 26. do 29. svibnja u Dubrovniku.


Ovogodišnji festival nudi niz zanimljivih radionica, predavanja i filmova na teme prirodnog čišćenja životnog prostora, alternativnog financiranja udruga, suhozidne gradnje, permakulture, kompostiranja, filcanja vune, održivog putovanja, te prirodne njege trudnica i beba.
Program će se odvijati u Art radionici Lazareti, Parku Orsula i Narodnoj knjižnici Dubrovnik. U subotu, 28. svibnja, u sklopu zabavnog programa nastupit će agro-pop atrakcija OPG ili Opičena poljoprivredna glazba.

Ulaz na sva događanja je besplatan, a za sve informacije i prijave na radionice udruga je dostupna na e-mail adresi : covjek.na.zemlji@gmail.com

Festival Čovjek na Zemlji odvija se pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Objavljen poziv za natječaj za program zapošljavanja žena iz ranjivih skupina

Dulist

ZDRAVSTVENI NADSTANDARD Grad nastavlja financirati rad liječnice na Kalamoti i elafitski punkt hitne medicine

Dulist

Dovršena izgradnja šest novih parkirališnih mjesta kod Žute škole

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija