Sport

ČOKOLINO 2016. U finalu Marin med i Caffe bar Mirakul!

ČOKOLINO 2016. U finalu Marin med i Caffe bar Mirakul!

Poznati su finalisti 24. izdanja turnira na male barice „Čokolino 2016.“. U večerašnjem finalu, koje je na rasporedu u 22 sata, igrat će Marin med i Caffe bar Mirakul.

Prvo su uspješni bili igrači Marin meda, poveli su tri minute prije kraja pogotkom Dorijana Mehića na asistenciju petom Ada Bijedića. Kada je Ombla zaigrala na sve ili ništa, u posljednjoj minuti precizan je bio i Baldo Cicijelj. U susretu s malo prilika i puno taktičkog nadmudrivanja, presudilo je iskustvo i – kvaliteta.
Žalit će Rekreativci za propuštenim protiv Caffe bara Mirakul. Dvije 100 postotne prilike Lea Bogdanovića i Antonija Ničetića nisu donijele promjenu rezultata, ali zato je sa svoje polovice pogodak vrijedan finala postigao Ante Kovačić. Mladi nogometaš je predstavama u Čokolinu zaslužio mjesto u najužem izboru za igrača turnira. Pokušavali su do kraja igrači voditelja Zorana Zarača, no kada ste na „Malom Wembley-u“ u rezultatskom zaostatku, teško je vratiti se u igru. Uz to je Caffe bar Mirakul među vratnicama imao i Dalibora Kristića, golmana trećeligaša GOŠK Dubrovnika 1919. pa su svi pokušaji „narančastih“ bili – neuspješni.

Finalni dan u Čokolinu počinje utakmicom za treće mjesto, potom slijedi revijalna utakmica najmlađih dubrovačkih nogometaša, a finale je u 22 sata.

Rezultati polufinala
Marin med – Ombla 2 : 0
Strijelci: 1:0 Dorijan Mehić, 2:0 Baldo Cicijelj

Rekreativci – Caffe bar Mirakul 0 : 1
Strijelac: 0:1 Ante Kovačić

Raspored finalnog dana 
20:30 Za treće mjesto: Ombla – Rekreativci
21:30 Revijalna utakmica
22:30 Finale: Marin med – Caffe bar Mirakul

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist