Sport

‘ČOKOLINO 2015.’ Prijavite se na najveći turnir u Županiji!

'ČOKOLINO 2015.' Prijavite se na najveći turnir u Županiji!

Počele su prijave za najveći malonogometni turnir u Dubrovačko – neretvanskoj županiji, 23. izdanje turnira na male barice ‘Čokolino 2015.’.

Prošle godine srušeni su brojni rekordi na igralištu ‘Mali Wembley’, čak 77 momčadi i oko 750 igrača, 178 utakmica i 652 pogotka, nikad više gledatelja na finalnom danu, a najviše razloga za dobro raspoloženje imali su igrači momčadi Kantafig, pobjednici 2014. godine.

Nagradni fond iznosi 19 tisuća kuna, pobjedniku će pripasti najveći dio – 10 tisuća kuna. Drugo mjesto donosi pet tisuća kuna, treće tri, a četvrtoplasirana momčad će dobiti tisuću kuna. Najbolja tri sastava bit će nagrađena i pokalom u trajno vlasništvo. Prigodni pokloni očekuju i najboljeg strijelca, najboljeg igrača, fair-play momčad turnira, kao i sudionika koji se iskazao na pozitivan način, riječ je o nagradi ‘Hrabro srce’.

Organizator turnira, Amatersko športsko društvo Montovjerna, vjerno čuva tradiciju. I ove godine početak je 1. srpnja. Prijave se primaju do 29. lipnja i to u prostorijama kluba AŠD Montovjerna od 16 do 23 sata ili na broj mobitela 091/ 2255-239. Kotizacija po momčadi iznosi 600 kuna.

Izvlačenje parova bit će na igralištu ‘Mali Wembley’ 30. lipnja u 20 sati. Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici turnira, www.montovjerna.com ili na facebook stranici www.facebook.com/montovjerna.

Amatersko športsko društvo Montovjerna s ponosom ističe i kako će već petu godinu zaredom svim momčadima omogućiti jedinstveno praćenje turnira. Turnir će i ove godine na službenoj stranici www.montovjerna.com biti u toku s trenutnim događanjima što znači da će svi zainteresirani biti u mogućnosti pogledati LIVE rezultate svake utakmice, raspored utakmica i poredak momčadi po skupinama.

I zato, što čekate, vrijeme je za prijavu!

 

Tekst: AŠD Montovjerna

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist