DuList IN

Cile ne smije davati izjave, njegov menadžer kaže: Svaku večer gleda američki CSI i priprema se!

Cile ne smije davati izjave, njegov menadžer kaže: Svaku večer gleda američki CSI i priprema se!

Nenad Jovanov – Cile, glavni glumac u dugo iščekivanoj kriminalističkoj seriji „CSI Dubrovnik“, i nakon našeg inzistiranja da nam kaže više o ovom visokobudžetnom blockbusteru, ostaje tajnovit i odbija svaki komentar.

– Ne smijem davati nikome nikakve izjave do prikazivanja serije – izričit je bio Cile, koji nas je za više detalja uputio na svog menadžera Marijana Pančevskog-Panča, inače svjetski poznatog teniskog suca.

– Ne čudi me što vam Cile odbija dati izjavu jer ga na šutnju obvezuje klauzula u ugovoru s producentima – objašnjava nam Pančevski razloge Ciletove tajnovitosti.

– Cile je skoncetriran na posao, naporno radi. Svaku večer gleda brojne američke CSI serijale i priprema se za ovu složenu ulogu. Mogu vam jedino reći kako će Cile u seriji snimati i akcijske scene, zato mu treba potpuni mir i koncentracija! – objašnjava menadžer Pančevski.

Inače, serija koja je sa snimanjem počela ovu nedjelju a trebala bi se početi prikazivati na proljeće, prati brojne komplicirane slučajeve na koje u svojoj službi nailazi inspektor Borna (Nenad Jovanov-Cile) i njegov kolega kojeg glumi Boris Kera. Kako je uopće došlo do Ciletovog angažmana u ovom projektu, koji se u koprodukciji portala Izuzetno.com i Loop productiona snima na više lokacija u Dubrovniku?

– Igrom slučaja pijemo kavu u istom kafiću u DOC-u. Ekipa s Izuzetno.com – Dario, Kera i Mimi – došla je s prijedlogom za ovaj ozbiljan projekt te smo utvrdili sve uvjete Ciletovog angažmana. Procijenili smo da je riječ o vrlo zanimljivom projektu koji će malo razbuditi ovaj grad iz zimskog sna. Na kraju krajeva, svaki veliki grad u svijetu ima svoj CSI, pa zašto ga ne bi imao i Dubrovnik? – ističe Ciletov menadžer Pančevski.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist