Sport

ČETVRTA UTRKA DUBROVNIKRUN LIGE Jakša Diklić najbrži u Slanom

ČETVRTA UTRKA DUBROVNIKRUN LIGE Jakša Diklić najbrži u Slanom

Nakon ljetne stanke DubrovnikRun liga pobjegla je iz Grada i četvrtu utrku lige zahvaljujući suradnji s TZ Dubrovačko primorje održala u jednoj od najljepših uvala Mediterana u Slanom.

Potpuno ravna staza uz samu obalu mora, dužine 8 km koju su mogli istrčati i oni manje spremni privukla je tridesetak trkača među kojima je bila i delegacija iz Metkovića. Unatoč popriličnoj vrućini, gotovo svi trkači uspjeli su istrčati cijelu utrku.

Jakša Diklić i nakon odrađene triatlon utrke dan ranije, i 4 sata treninga na biciklu prije same utrke uspio je doći do još jedne pobijede i pokazao zašto se od njega tek očekuje da postane dio svjetske elite. Mali kuriozitet je da je od dama bila najbrža gošća iz Španjolske koja se na utrku prijavila u zadnji tren.

U ukupnom poretku lige nije došlo do promjene. Na čelu je još uvijek Metkovac Ante Živković, Jakša Diklić je odmah iza, a šansu da postanu ukupni pobjednici Dubrovnik Run lige 2015. u naredne dvije utrke imaju još Ruđer Bošković i Enis Hrustić. Kod dama situacija je još neizvjesnija.

– U sljedeće dvije utrke očekuje nas odlična borba! Vidimo se uskoro na 5. utrci, detalje ćemo objaviti kroz koji dan! – ističu organizatori.

Tekst i foto: dubrovnikrun.com

Pročitajte još

PARSKI TURNIR BRIDŽ KLUBA DUBROVNIK Prvi Zdenko Stanković i Maja Antičević

Dulist

VELIKO FINALE PRVENSTVA HRVATSKE! Prvu pobjedu serije uzeo Jadran

Dulist

GJENSIDIGE KUP Norveška porazila hrvatske rukometaše

Dulist