Sport

BRAVO REBEKA Beazkoetxea Radić s novim osobnim rezultatom u skoku u dalj

BRAVO REBEKA Beazkoetxea Radić s novim osobnim rezultatom u skoku u dalj

Dubrovačke atletičarke Anđela Gabriela Curić, Rebecca Beazkoetxea Radić i Ana Plećaš nastupile su na Prvenstvu Hrvatske u dvorani za mlađe kadetkinje (2001/2002) koje je održano 18. siječnja u Zagrebu. Na Prvenstvu je nastupilo 27 klubova s oko 200 atletičara i atletičarki.

U utrci na 60 metara nastupilo je 46 atletičarki, a Rebecca Beazkoetxea Radić (2002)  izborila je ulazak u B Finale s rezultatom 8,98, te u konačnici osvojila 12. mjesto. U skoku u dalj u kojemu je sudjelovalo 35 atletičarki osvojila je 17. mjesto skokom od 4,47 metara i ostvarila novi osobni rezultat.

Anđela Gabriela Curić (2002) natjecala se u utrci na 60 metara (9.6) i u bacanju kugle (2 kg) te je osvojila sedmo mjesto bacivši kuglu 8.15 metara.

Ana Plećaš (2002), također je nastupila u utrci na 60 metara (9.2), međutim tijekom utrke ozlijedila je petu, te zbog ozljede nije mogla nastupiti u skoku u dalj.

Inače, mlade atletičarke su prije Prvenstva bile na pripremama, a sljedeći tjedan ih očekuje natjecanje u Rijeci, također Prvenstvo Hrvatske u dvorani.

 

 

 

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist