Grad

BRAVO DUBROVNIK Za Maru prikupljeno pola milijuna kuna!

BRAVO DUBROVNIK Za Maru prikupljeno pola milijuna kuna!

Dubrovčani su u brojnim akcijama u nepuna dva mjeseca skupili pola milijuna kuna za svoju teško oboljelu sugrađanku Maru Maltarić. Objavljeno je to u Facebook grupi Pomoć Mari Maltarić, od kojeg se i pronio glas kako naša Mare treba pomoć.

– Dragi prijatelji, moramo Vam iskreno reći da smo jako ponosni na Vas, cijeli Dubrovnik, Hrvatsku, a i šire… ponosni smo na svaku osobu koja je sudjelovala u ovoj akciji bilo da je to novčano, porukom podrške, molitvom… sve ima jednaku vrijednost.

Čast nam je objaviti informaciju koju smo jutros dobili od tete Pave… Naime, od 12. 5. do 28. 06. 2015. prikupljeno oko 500 000 kuna za našu Maru!!!! Sve to zahvaljujući isključivo Vama, Vašem dobrom srcu i odricanju. Prihodi se još uvijek zbrajaju i konačni iznos ćemo imati uskoro.

Još nam preostaje nadati se i moliti da će naša Mare biti dobro, da ćemo uskoro dobiti informaciju o daljnjem liječenju, jer to je ono za što držimo fige u srcu iz sve snage!!! Hvala Vam dobri ljudi!!!!! – poručili su Marini prijatelji preko Facebooka.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist