Grad

Bostel usidren pokraj Dakse!

Bostel usidren pokraj Dakse!

Dubrovnik će uskoro uz brojne hotele od najnižih do najluksuznijih kategorija dobiti i jednu drugu vrstu smještaja. Naime, kako nam je potvrdio ravnatelj Lučke uprave Dubrovnik, od lipnja će se u Gružu usidriti i brod hostel.
– Da, prošli tjedan smo dobili iskaz interesa od jedne splitske agencije za vez broda na predjelu Batahovine koji bi služio kao hostel. Brod bi raspolagao s oko 460 postelja. To je jedna nova ponuda u Gradu, ali za to treba osigurati osim maritimnog dijela i siguran pješački pristup brodu na čemu radimo zajedno s Gradom, MUP-om, Carinom i svim koji su mogu doprinijeti rješenju ovog pitanja. To je svakako projekt od interesa za Dubrovnik i koji dovodi mlade potrošače koji se tako odgajaju u goste koji se ponovo vraćaju. Početak projekta uz uvjet prethodnog rješavanje cjelokupne problematike predviđa se početkom lipnja – rekao nam je Asić.
Inače, brod je od jutros usidren kod Dakse, a kako doznajemo trenutno je u fazi dobivanja svih potrebnih suglasnosti.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović