Zanimljivosti

Besplatni pregledi i slušne kabine

Besplatni pregledi i slušne kabine

Inovativnost i visoka razina usluge prilikom pomaganja osobama s oštećenjima sluha jedne su od najvažnijih karakteristika prvog Slušnog centra tvrtke Neuroth u najjužnijem dijelu Hrvatske, točnije u Dubrovniku.

 
U prisustvu austrijskih vlasnika tvrtke Neuroth, inozemnih i domaćih gostiju te zdravstvenih djelatnika, visokoopremljeni slušni centar Neuroth svečano je otvoren na dubrovačkoj adresi Dr. Ante Šercera 1B. Odgovori na pitanja svih koji tragaju za čistim i kristalno jasnim zvukovima nalaze se u centru Neuroth čiji je cilj već više od stotinu godina pomagati upravo osobama s oštećenjima sluha u njihovoj ponovnoj integraciji u socijalni život. Stoga ne čudi da je ovaj visokoprestižni događaj od zdravstvenog interesa za širu hrvatsku javnost okupio stručnjake s područja farmaceutike i zdravstvenog sustava.
 
Svi slušni centri u državama Europe (Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj, Lichtensteinu i Sloveniji), a od nedavno i u Hrvatskoj imaju istu razinu usluge prema svojim korisnicima. Moderni tehnološki i tehnički uređaji, visokokvalificirano stručno osoblje, individualni pristup svakom korisniku, besplatno savjetovanje i individualno prilagođavanje slušnih pomagala te ekskluzivne lokacije razlozi su našoj investiciji od oko četiri milijuna eura. Tvrtka Neuroth je na hrvatsko tržište donijela novosti poput besplatnog savjetovanja za sve gluhe i nagluhe osobe te slušne kabine kao odraz najnovije razine tehnoloških i tehničkih dostignuća koja sve osobe s oštećenjima sluha trebaju. Razina svijesti o potrebi prevencije i zaštite sluha u Hrvatskoj nije na europskoj razini, no, nadamo se da ćemo i mi doprinijeti da naša medicinska i ukupna javnost problem zaštite sluha prepozna kao ozbiljan javnozdravstveni problem.“ – izjavila je direktorica tvrtke Neuroth u Hrvatskoj Svijetlana Podlesnik.
 
U tvrtci Neuroth vjeruju kako će svojim znanjem i iskustvom ali najvažnije brigom i usmjerenošću na dobrobit korisnika bitno unaprijediti ovu vrstu zdravstvene usluge u Hrvatskoj. U odnosu na već prisutne usluge, značajne novine predstavljaju slušne kabine i besplatno savjetovanje te ekskluzivne lokacije, koje su u Neurothu omogućili ukupnom investicijom od oko četiri milijuna eura. Neuroth je obiteljska austrijska tvrtka s više od stotinu godina iskustva i brojnim priznanjima na području akustike i inovacija. Uz visoke usluge i individualan pristup svakom pacijentu, za cilj ima pomoći svima s poteškoćama sluha u svakom dijelu Hrvatske. Pored ove jeseni otvorenih slušnih centara u Zagrebu, Splitu i Osijeku, svoja je vrata upravo otvorio i centar u Dubrovniku. U razdoblju od jedne do dvije godine, Neurothovi Slušni centri će biti prisutni u svim hrvatskim gradovima gdje postoje Opće bolnice. Opremljeni su prema najnovijim audiološkim spoznajama i dostignućima te je u njima zaposleno visokokvalificirano stručno osoblje koje njeguje individualni pristup prema svakom korisniku.

 

Pročitajte još

GLASAJTE ZA OŠ GRUDA Pomozimo školarcima da obnove knjižnicu

Dulist

TURISTIČKI EXPERIENCI SVE POPULARNIJI Niša koju uz malo kreativnosti, a bez puno ulaganja, možete dobro iskoristiti

Ivana Mijić Vulinović

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist