Aktualno

FOTO Barakude izgubile od Mađara

Hrvatska-Mađarska vaterpolo

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u izrazito napetoj utakmici poražena je od reprezentacije Mađarske na peterce rezultatom 7:8, a neriješenim rezultatom u regularnom dijelu osvojila je bod.

Hrvatska je vodila gotovo cijelu utakmicu a Mađari su u posljednjim sekundama regularnog dijela utakmice dali gol i izborili peterce. Za Hrvatsku su po dva pogotka postigli Sandro Sukno i Paulo Obradović te Nikša Dobud i Andro Bušlje po jedan gol.
– Izrazito teška utakmica koju smo vodili cijelo vrijeme i izgubili u posljednjim trenucima. Nesretni peterci kao i protiv Grčke, a ovakav rezultat naše šanse za nastup na Finalnom turniru FINA Svjetske lige sveo je na minimum. Dečki su se dobro borili i čestitam im na srčanosti! – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Derbi utakmica FINA Svjetske lige igrala se pred prepunim tribinama šibenskog bazena Crnica ispred šesto gledatelja koji su naše reprezentativce sjajnim navijanjem bodrili kroz cijelu utakmicu.

– Čestitam Mađarima na pobjedi. Teška utakmica koju smo kao i prošlu izgubili na peterce. Reprezentacija nam je pomlađena, nedostaju nam Pavić i Joković i u ovakvoj situaciji smo odigrali najbolje što smo mogli. Čestitam Šibenčanima na sjajnom navijanju. Ovaj grad ima budućnost vaterpola, a to su pokazali ovom utakmicom i hvala im! – izjavio je reprezentativac Sandro Sukno.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u večerašnjoj su utakmici igrali golmani: Marko Bijač i Ivan Marcelić, centri Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Andro Bušlje i Ivan Buljubašić, vanjski igrači Anđelo Šetka, Ante Visković, Kristijan Milaković, Sandro Sukno, Ante Vukičević, Paulo Obradović i Petar Muslim.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist