Sport

“Barakude” dočekuju Mađare u Šibeniku

Obradović, Dobud i Bušlje u reprezentaciji

Hrvatski vaterpolski reprezentativci okupili su se u Šibeniku gdje u utorak igraju utakmicu FINA Svjetske lige. Aktualni olimpijski pobjednici od 18 sati na bazenu Crnica dočekuju aktualne svjetske prvake Mađare!

Posljednji treninzi protiču u najboljem mogućem redu, a atmosfera u momčadi je sjajna. Hrvatske reprezentativce primio je gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić.

– U Šibeniku nas je dočekao topli i dirljiv doček mojih sugrađana. Zaista imamo idealne uvjete za pripremu sutrašnje utakmice koja nam je iznimno važna. Svi su zdravi i atmosfera je odlična! – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

U slobodnim trenucima vaterpolisti su posjetili mališane u dječjem vrtiću Jutro kojima su darovali prepoznatljive vaterpolo kapice, ulaznice za utakmicu i fotografirali se za vječnu uspomenu.

– Presretan sam i počašćen što su nas ovi divni mališani danas primili u vrtiću Jutro. Njihova pozitivna energija i misli bit će nam dodatni poticaj za sutrašnju vrlo važnu utakmicu. Dali su nam čak i savjete kako pobijediti Mađare, a veselim se da će nas bodriti i s tribina! – izjavio je reprezentativac Ivan Buljubašić.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u utakmici FINA Svjetske lige protiv Mađarske nastupit će četiri Jugaša; vratar Marko Bijač, centar Nikša Dobud, bek Andro Bušlje te vanjski igrač Ante Visković. Osim njih u sastavu su i vratar Ivan Marcelić, centar Luka Lončar, bekovi Ivan Milaković i Ivan Buljubašić te vanjski igrači Anđelo Šetka, Kristijan Milaković, Sandro Sukno, Luka Bukić, Ante Vukičević, Antonio Buha, Paulo Obradović i Petar Muslim.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist