Natrag
23.2.2018 13:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

ALEJANDRA AZCÁRATE Lijepa kolumbijska voditeljica i glumica u Dubrovniku

5.7.2017 @ 22:01 Dulist Aktualno / dulist IN

Podijelite:

Nakon niza celebrity zvijezda koje su posjetile naš grad, ovoga puta u naše je krajeve pristigla kolumbijska senzacija – Alejandra Azcárate.

Ova svestrana glumica, pjevačica, voditeljica i kolumnistica na društvenim mrežama ima veliki broj pratitelja. Na Twitter profilu ima čak 3,28 milijuna pratitelja, dok na Instagramu broji 1,8 milijuna pratitelja, zbog čega njezine objave predstavljaju i odličnu promociju Dubrovnika i Hrvatska. Zanimljivo je za dodati kako je na manifestaciji ‘TVyNovelas Award Colombia’ osvojila nagradu za najboljeg ženskog zlikovca u sapunicama.

U opisu ispod fotografija istaknula je kako je Hrvatska izuzetno lijepa zemlja, te kako su u ljudi u našoj zemlji izrazito visoki, zbog čega se ona osjećala ‘kao bonsai’ među drvećima, iako je visoka 1,78 cm. Odavno nas je htjela posjetiti i nije se razočarala, kako naglašava. U Dubrovnik je stigla nakon Hvara, a po fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama te hvalospjevima, možemo primijetiti kako se dobro provodi.

Dubrovnik (Croacia ).

A post shared by ALEJANDRA AZCÁRATE (@laazcarateoficial) on

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana