DuList IN

ADRIANA ĐURĐEVIĆ ‘Duje me osvojio svojom dobrotom i jednostavnošću’

ADRIANA ĐURĐEVIĆ 'Duje me osvojio svojom dobrotom i jednostavnošću'

Dubrovkinja Adriana Đurđević u posljednjih nekoliko mjeseci puni medijske stupce, ponajviše zbog ljubavne veze s pet godina mlađim nogometašem Dujom Ćaletom Carom.

Njihova veza započela je prije godinu dana, slučajnim susretom u Zagrebu, kako je otkrila za Story. hr. Duje ju je privukao atraktivnim fizičkim izgledom, ali ju je osvojila njegova ‘jednostavnost, dobrota i pažljivost’. Iako se ne mogu usuglasiti oko toga tko je veći romantičar u vezi, najbitnije im je što jedno drugom ‘odgovaraju po svemu’. Također je istaknula kako joj je smiješno jer se u medijima piše kako su skrivali svoju vezu, no brojne ljubavne objave na njihovim Instagram profilima dokazuju upravo suprotno. Osim toga, njezin Instagram profil privukao je veliki broj pratitelja zbog fotografija na kojima objavljuje svakodnevne modne kombinacije, a kako ističe voli pogledati i što nose Olivia Palermo i Victoria Bechkam.

Adriana je na proljeće diplomirala pravo u Splitu, a prošli mjesec je imala i svečanu promociju. Ovaj mjesec počinje raditi kao odvjetnički vježbenik u odvjetničkom uredu u Zagrebu. ‘Nikada nisam razmišljala o poslu iz snova, jedino sto želim u životu je da zadovoljna i sretna idem na posao, a ne da ujutro kada se probudim osjećam nelagodu, te da pored svog posla imam vremena i za obitelj, a ne da mi se sve svede samo na posao, posao i posao’, objasnila je te dodala kada su u pitanju životni uzori za nju je to jedino i isključivo njezina majka.

Iako neke detalje par želi zadržati za sebe, priznala je kako se veseli ulozi supruge i majke: ‘Mislim da od toga nema ništa ljepše u životu’. Što je još otkrila u razgovoru, možete pročitati ovdje.

Izvor: Story.hr

View this post on Instagram

☕️ #coffeetime #dailyroutine #stradun

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

View this post on Instagram

Baby it's cold outside. ❄️ #letitsnow #love

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist