Kultura

A ŠTO VI RADITE TU VEČER? U Kinu Jadran najpopularnija hrvatska predstava!

A ŠTO VI RADITE TU VEČER? U Kinu Jadran najpopularnija hrvatska predstava!

Stilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom zbog čega su uvrštene i u Guinnessovu knjigu kulturnih rekorda, a ponovo gostuju u Dubrovniku 10. i 11. lipnja u ljetnom kinu Jadran!

Pero Kvrgić i Lela Margitić ovu su predstavu svojom virtuoznošću poveli i u svjetsku kazališnu povijest, a predstava sama, najsjajniji predstavnik cijele jedne iznimne kazališne ere, po kazališnoj i glumačkoj kvaliteti već gotovo pedeset godina spada u sam vrh svjetske kazališne produkcije.

Radi se o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću.

Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva – magijom kazališta!

Stilske vježbe jednako će oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, koja stvara kazališnu publiku.

Pročitajte još

ZAPOČELO DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE Puna crkva Male Braće na prvom koncertu

Dulist

DUNJALUK U LAZARETIMA Sevdah za one koji misle da ga ne vole

Dulist

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Uništenje’ Josipe Vlašić

Ivana Mijić Vulinović