Sport

40. PRVENSTVO DUBROVNIKA Geoplan i Soul caffe startali uvjerljivo

Stolni tenis

Odigrane su utakmice 1. kola u 1. i 2. ligi 40. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu, a s maksimalnim učinkom istakle su se prvoligaške ekipe Geoplan i Soul caffe te Luka Sorkočević I Aaragosa Travel među drugoligašima.

Geoplan je s glatkih 7:0 svladao Halo Dubrovnik, pri čemu vrijedi izdvojiti učinak Ante Jupeka, koji je dobio oba pojedinačna meča, protivnicima nije prepustio ni seta, a ostvario je i pobjedu u paru s Filipom Mikulićem. Soul caffe je jednakim rezultatom ‘pomeo’ Šampinjone, a istakao se igrač Soul caffea Milo Stražičić, koji također nije ispustio ni set.

Nešto više uzbuđenja pružio je meč OŠ Cavtat-Konavljanina i Marinkolora (5:2), a Vedran Đurđević je pobjedničkom sastavu donio tri pobjede (dvije pojedinačne i u paru s Vlahom Carem) bez izgubljenog seta. STK Dubrovnik je s 4:3 bio bolji od Dr. Čolića, a s tri pobjede istaknuo se igrač pobjedničke ekipe Marijo Grabovac, dok je pobjedu manje zabilježio igrač Dr. Čolića Marinko Matulović. Ekipa Srđ bila je slobodna u 1. kolu.

Na tablici 1. lige u vodstvu su Soul caffe, Geoplan i OŠ Cavtat-Konavljanin s po 2 boda. Najbolji pojedinci su Milo Stražičić (Soul caffe), Ante Jupek (Geoplan) i Filip Mikulić (Geoplan), a najbolji parovi Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan), Pavle Radonić/Ivo Šarić (Soul caffe) i Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

U 2. ligi Luka Sorkočević je sa 7:0 ‘razbio’ Libertas klince. Andrej Hrćan je pritom ostvario sve tri pobjede, a njegovi brat i otac Juraj i Martin dodali su po još dvije pobjede. Aragosa Travel je identičnim rezultatom svladao Lapad kolor, a istaknuo se Goran Raspopović s tri slavlja. OŠ Gruda Ljuta je s 5:2 bila bolja od OŠ Grude III (tri pobjede Veronike Ivkošić), a OŠ Gruda Popovići s 4:3 bila bolja od Shaolin expressa. Istim rezultatom Sun sail je prošao Samo lagano.

Prvo mjesto nakon 1. kola u 2. ligi drže Aragosa Travel, Luka Sorkočevič i OŠ Gruda Ljuta s po 2 boda. Najbolji pojedinci su Goran Raspopović (Aragosa travel), Josip Dedo (Aragosa travel) i Andrej Hrćan (Luka Sorkočević), a najbolji parovi su Andrej Hrćan/Juraj Hrćan (Luka Sorkočević), Josip Dedo/Goran Raspopović i Nora Bećir/Sandra Đurišić.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist