Natrag
17.1.2019 08:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘ZVJEZDICE’ Lara Viktorija Ilić oduševila svojim izvedbama Adele i Beyonce!

12.5.2018 @ 22:55 Dulist dulist IN

Podijelite:

Trinaestogodišnja Lara Viktorija Ilić oduševila je svojim nastupom u petoj epizodi treće sezone glazbeno-natjecateljskom showu ‘Zvjezdice’ u subotu navečer.

Lara Viktorija je sjajnom izvedbom Adeline pjesme ‘When we were young’ natjerala svih pet članova u žiriju da joj stisnu zeleno svjetlo, čime je osigurala nastup u ‘a clapella’ dopjevavanju, u koje je prošlo ukupno šest od deset kandidata.

U dopjevavanju je ‘Beyonce iz Lovornog’ otpjevala pjesmu – Beyonce ‘Halo’ i opet oduševila, ali su se članovi žirija ipak odlučili za tri druge natjecateljice.

Bez obzira što nije prošla u polufinale, mlada je Konavoka oduševila i publiku i žiri, a sigurni smo da ovaj nastup nije posljednje što ćemo od nje čuti.

Podsjetimo, Lara Viktorija dvostruka je pobjednica natjecanja ‘Konavle ištu zvijezdu’, aza sebe kaže da ‘pjeva otkad i priča’. Uz glazbu bavi se i glumom i slikanjem, voli modernu glazbu, a koliko je ozbiljna u namjeri da se bavi glazbom svjedoči i njezina želja o upisivanju solo pjevanja na Glazbenoj akademiji.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana