Aktualno

ŽUTI PRSLUCI HRVATSKA Prosvjed u Dubrovniku: ‘Vrijeme je da netko kaže: Dosta!’

ŽUTI PRSLUCI HRVATSKA Prosvjed u Dubrovniku: 'Vrijeme je da netko kaže: Dosta!'

Nova subota i novo okupljanje i akcija Žutih prsluka Hrvatske. Okupljanje Žutih prsluka u Dubrovniku održat će se ispred crkve sv. Vlaha u 12 sati. Osim u Dubrovniku, prosvjed će se održati u Zagrebu, Osijeku, Puli, Solinu, Kutini i Splitu, također u 12 sati.

-Nakon medija, DORH-a, Plenkovića i Vujčića, na red dolazi čovjek koji je ovršnoj mafiji omogućio baciti stotine tisuća naših sugrađana u ropstvo. Hrvatska je jedina država na svijetu u kojoj broj ovrha iz godine u godinu eksponencijalno raste te sada višestruko premašuje broj stanovnika. U kojoj dug od jedne kune nečijim klikom može postati dugom od tisuću kuna. Legalno – naglašavaju iz Žutih prsluka Hrvatska dodaju kako ‘postoje dugovi koje su si ljudi stvorili neodgovornim ponašanjem’.

-Ali niti to ne opravdava legaliziranu pljačku odvjetničkih ureda, javnih bilježnika i FINA-e. A kudikamo je više onih koji su u dugove upali zbog nemogućnosti da drže korak sa zahtjevima države zbog bolesti, nedostatka posla… Vrijeme je da im netko kaže: DOSTA! – zaključuju.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist