Natrag
21.3.2019 17:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

ŽUTI PRSLUCI HRVATSKA Prosvjed u Dubrovniku: ‘Vrijeme je da netko kaže: Dosta!’

12.1.2019 @ 10:57 Dulist Aktualno

Podijelite:

Nova subota i novo okupljanje i akcija Žutih prsluka Hrvatske. Okupljanje Žutih prsluka u Dubrovniku održat će se ispred crkve sv. Vlaha u 12 sati. Osim u Dubrovniku, prosvjed će se održati u Zagrebu, Osijeku, Puli, Solinu, Kutini i Splitu, također u 12 sati.

-Nakon medija, DORH-a, Plenkovića i Vujčića, na red dolazi čovjek koji je ovršnoj mafiji omogućio baciti stotine tisuća naših sugrađana u ropstvo. Hrvatska je jedina država na svijetu u kojoj broj ovrha iz godine u godinu eksponencijalno raste te sada višestruko premašuje broj stanovnika. U kojoj dug od jedne kune nečijim klikom može postati dugom od tisuću kuna. Legalno – naglašavaju iz Žutih prsluka Hrvatska dodaju kako ‘postoje dugovi koje su si ljudi stvorili neodgovornim ponašanjem’.

-Ali niti to ne opravdava legaliziranu pljačku odvjetničkih ureda, javnih bilježnika i FINA-e. A kudikamo je više onih koji su u dugove upali zbog nemogućnosti da drže korak sa zahtjevima države zbog bolesti, nedostatka posla… Vrijeme je da im netko kaže: DOSTA! – zaključuju.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana