Županija

Župski vrtić upisao svu djecu s liste čekanja pa i onu bez uvjeta

Župski vrtić upisao svu djecu s liste čekanja pa i onu bez uvjeta

Iz Župe dubrovačke stižu dobre vijesti za roditelje. S trenutne liste čekanja upisana su sva djeca u župski vrtić, uključujući i one čiji roditelji ne zadovoljavaju uvjet neprekidnog rada zadnjih šest mjeseci.

Naime, na prijedlog ravnateljice dječjeg vrtića Marije Jelić Upravno vijeće Dječjeg vrtića Župe dubrovačke jednoglasno je donijelo odluku da se s trenutne ‘liste čekanja’ upišu sva djeca.

-Novost koja će razveseliti mnoge roditelje čija se djeca nalaze na ‘listi evidencije’ jest da će djeci u trenutku stjecanja uvjeta navršene godine života i iza 31. kolovoza, a do kraja 2017. biti omogućeno primanje u vrtić. Upis te djece bit će u listopadu i studenom – javljaju iz Općine Župa dubrovačka.

-Općina Župa dubrovačka kao osnivač Dječjeg vrtića osigurala je dodatna sredstva kako bi se u zgradi općine osposobio prostor za još jednu vrtićku grupu, a ujedno je i uveden ‘treći odgajatelj’ čime se omogućio prihvat puno većeg broja djece. Općina uz ranije zaposlene asistente te logopeda i pedagoga za nadolazeću pedagošku godinu ima pripremljenu strategiju upotpunjavanja stručnog razvojnog tima na sveopće zadovoljstvo mnogih roditelja – rekao je načelnik Općine Silvio Nardeli.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist