DuList IN

ŽUPSKI KARNEVO 36. PUT NA STRADUNU Manje priče, više zabave

ŽUPSKI KARNEVO 36. PUT NA STRADUNU Manje priče, više zabave

Župski karnevo i ove će godine zabaviti i nasmijati Cavtaćane, Župljane i Dubrovčane.

Naime, u nedjelju, 19. veljače povorka Župskog karnevala najprije će oko 11 ura iz Župe krenuti prema Cavtatu, a nakon Cavtata slijedi obilazak Župe. Prema programu, u 14.30 održat će se zdravica i prikazivanje maškaranih grupa na Bravincu u Postranju, a uru vremena kasnije Župski karnevo dolazi na Stradun 36. put. Večer je rezervirana za maškaranu zabavu uz Talire.
Kako javljaju organizatori Župskog karnevala, ove godine, za razliku od prethodnih, bit će puno više scenskih nastupa grupa, a manje teksta (ostavštine karnevala).
-Mišljenja smo da je sve vidljivo i sve rečeno kroz medije te se Župski karnevo okreće zabavi i scenskim nastupima grupa iz Hrvatske i susjednih država. Do sada su svoj nastup na Stradunu prijavile grupe iz Biograda na moru, Vira, Nove gradiške, Brista, Brača, Primoštena, Stona, Ptuja, Širokog Brijega uz puno maškaranih grupa iz Cavtata i Župe. I ove godine kao i lani prezentirat će se grupa štićenika doma za stare i nemoćne. Ove godine povorci će se pridružit i neke plesne skupine iz Dubrovnika – javljaju iz Župskog karnevala.

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist