Vaše vijesti

ŽUPLJANIN O PROMETNOJ NEKULTURI Parkiraju nasred pločnika, a kuda će djeca do škole?

Tko kontrolira i uređuje promet u Župi dubrovačkoj? Evidentno nitko – ističe jedan naš čitatelj iz ove općine. Naglasio je kako je škola već odavno počela i da nogostupom na koji se automobili redovito parkiraju prolaze djeca svakog jutra.

-Primjenjuje li Policija ista pravila za područje Grada Dubrovnika i za područje Župe dubrovačke po pitanju sigurnosti u prometu. Čini se da ne. Da ne govorim o lokalnim vlastima. Kad se nesreća dogodi, a nadajmo se da neće, tada će biti kasno i bespredmetno slušati prepucavanja lokalnih vlasti s policijom, državom i tako u krug i bez rješenja. Već viđeno. Kao građanin jedino što tražim je da institucije obavljaju posao za koji su plaćeni. Ništa više – potužio se ovaj Župljanin dodavši kako je ovo, nažalost, samo jedan primjer prometne nekulture u Župi dubrovačkoj te da su svi koji svakodnevno prometuju ovim područjem svjedoci i puno gorih stvari od ove.

Foto: Čitatelj

Pročitajte još

APEL SUGRAĐANINA ‘Smanjite brzinu od Popolice prema Astarei, ne mora netko stradati na pješačkom’

Dulist

RUGLO U LAPADU Je li ovo parking mjesto ili javni wc?

Dulist

‘KO DA GA JE NEKO UKRO’ Neosvjetljen i sablastan Lovrjenac ‘bode u oči’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija