Natrag
24.6.2018 22:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župljani zovu na piknik

1.6.2012 @ 18:42 Dulist Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

OŠ Župa dubrovačka i udruga Hvala što postojiš organiziraju u Srebrenom ove nedjelje druženje na otvorenom s početkom u 17 sati. Piknik s bogatim programom je humanitarnog karaktera, te se pozivaju sugrađani da se pridruže u što većem broju.

 
Tema piknika je zdrava hrana, a razredi OŠ Župa dubrovačka pripremit će i urediti svoje trpeze duž cijelog parka Srebreno. Vrijednim učenicima bit će dodijeljene nagrade u kategorijama najbolja trpeza prema izboru hrane, najbolja domaćica i najljepše uređena trpeza. Učenici će svoje proizvode prodavati, a cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je jednoj župskoj obitelji.
 
Učenici OŠ Župa dubrovačka su također pisali sastave na temu Nasilje nije fora i crtali radove na temu Crtež koji donosi osmijeh. Žiri će proglasiti pobjednike u obje kategorije.

Udruga Hvala što postojiš organizira akciju Tvoj i moj ormar. Sugrađani se pozivaju da donesu očuvanu robu koju više ne koriste. Roba će biti izložena na tiramoli u parku, te će svatko moći slobodno uzeti ono što mu je potrebno.
 

Program nedjeljnog piknika:
17:00 sati         Nastup mažoretkinja i ritmičke grupe OŠ Župe dubrovačke ispred restorana "Galeb"
17:15 sati         Trčanje krosa, start na velikom mulu
17:30 sati         Eko-grupa OŠ Župa dubrovačka sadi maslinu u parku Srebreno
18:00 sati         Priredba povodom Dana škole na pozornici u parku
19:00sati          Slikavanje grupne slike svih učenika osnovne škole na plivalištu u Mlinima
20:00 sati         Mala raspjevana Župa

OŠ Župa dubrovačka i udruga Hvala što postojiš Vam unaprijed zahvaljuju na odazivu i raduju se druženju na otvorenom. Vidimo se u nedjelju popodne u Srebrenom!
 
 
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana