Natrag
23.4.2018 22:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župljani zovu na ljetni karnevo!

17.7.2012 @ 12:50 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Župljani zovu na još jednu dobru ljetnu zabavu. Ovog puta riječ je o tradicionalnom Ljetnom Župskom karnevalu, koji će se održati ovu subotu 21. srpnja.

Program započinje u 20:30 okupljanjem maškara u Srebrenom. Nakon kratkog druženja u 21:30 kreće maškarana povorka od Srebrenog do Mlina, dok se dolazak na Gusarovo plivalište očekuje poslije 22 sata. Tamo započinje velika maškarana zabava na kojoj će prisutne zabavljati vokalno – instrumentalna skupina Valetudo i DJ-evi Funk You!, Jeff, Djivo i Torres.

Ovim putem se pozivaju svi građani željni dobre zabave da se pridruže maškarani ili nemaškarani Ljetnom Župskom karnevalu i u ritmu dobre glazbe zaplešu i provesele se do ranih jutarnjih sati.
 
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana