Natrag
19.2.2019 22:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župljani nagradili najbolje sportaše

27.12.2013 @ 12:34 Ana Prohaska Sport
8;8

Podijelite:

Državna prvakinja u judu Anđela Telesmanić i vaterpolski reprezentativac Maro Joković najbolji su sportaši Općine Župa dubrovačka. Najbolja ženska ekipa je Judo klub Župa dubrovačka, a najbolja momčad Škola nogometa "Astarea" Nogometnog kluba Župa dubrovačka.

Odlučeno je tako u izboru kojeg je organizirao jedan lokalni portal u suradnji s Općinom Župa dubrovačka. Na prigodnoj svečanosti održanoj u Srebrenom, novčane nagrade koje je osigurala Općina, najboljima je dodijelio načelnik Silvio Nardelli.

Odluku koja sportašica, sportaš, momčad ili ženska ekipa je bila najbolja u 2013.godini, donijeli su sportski treneri, istaknuti sportaši i sportski djelatnici članovi žirija ovog izbora u sastavu; Franjo Herman, Slavica Kuzmanić Ivanišević, Ivan Oberan, Miran Miloslavić, Siniša Zonić, Made Popović Kitin, Pasko Barović i Ivica Karabogdan, te čitatelji portala koji su glasovali putem Facebook ankete.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana