Sport

Župljani nagradili najbolje sportaše

Državna prvakinja u judu Anđela Telesmanić i vaterpolski reprezentativac Maro Joković najbolji su sportaši Općine Župa dubrovačka. Najbolja ženska ekipa je Judo klub Župa dubrovačka, a najbolja momčad Škola nogometa "Astarea" Nogometnog kluba Župa dubrovačka.

Odlučeno je tako u izboru kojeg je organizirao jedan lokalni portal u suradnji s Općinom Župa dubrovačka. Na prigodnoj svečanosti održanoj u Srebrenom, novčane nagrade koje je osigurala Općina, najboljima je dodijelio načelnik Silvio Nardelli.

Odluku koja sportašica, sportaš, momčad ili ženska ekipa je bila najbolja u 2013.godini, donijeli su sportski treneri, istaknuti sportaši i sportski djelatnici članovi žirija ovog izbora u sastavu; Franjo Herman, Slavica Kuzmanić Ivanišević, Ivan Oberan, Miran Miloslavić, Siniša Zonić, Made Popović Kitin, Pasko Barović i Ivica Karabogdan, te čitatelji portala koji su glasovali putem Facebook ankete.

Pročitajte još

Anđeli Violić srebro na Europskom juniorskom kupu u Pragu

Dulist

NIKŠA DOBUD Život mi se promijenio preko noći. Ostao sam jak i stisnuo zube

Maria Prkut

DUBROVNIK KUP Tko je osigurao prolaz u četvrtfinale?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija