Crna kronika

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 Prometne nesreće i potopljeno plovilo

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 Prometne nesreće i potopljeno plovilo

Iz Županijskog centra 112 Dubrovnik izvijestili su o prometnim nesrećama te jednom potonuću plovila koji su im dojavljeni ovog vikenda.

Tako je u subotu u 15.34 sati stigla dojava o prometnoj nesreći s jednom ozlijeđenom osobom koja je ostala zaglavljena u vozilu. Nesreća se dogodila na Jadranskoj magistrali između Trstenoga i Brsečina. U nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo.
-ŽC112 Dubrovnik izvijestio je Hitnu medicinsku pomoć, JVP Dubrovačke vatrogasce, policiju i Dubrovnik ceste. Za vrijeme očevida promet se odvijao jednim trakom uz regulaciju policije. Očevid je završen i promet pušten za sva vozila u 17.45 sati – ističu.

U nedjelju u 10.33 sata dojavljena je prometna nesreće na Obali Stjepana Radića, gdje je autobus udario pješaka.
-U nesreći je pješak ozlijeđen i zbrinut u OB Dubrovnik. ŽC112 Dubrovnik je po dojavi izvijestio HMP i policiju – ističu.

Istog dana u 14.38 sati iz DVD-a Trpanj dojavljeno je kako je u uvali Mala Prapatna potopljeno plovilo.
-Ustanovili su da nema žrtava ni onečišćenja mora, a daljnji tok potrage vodit će Pomorska policija iz Ploča i Lučka Kapetanija – kažu iz ŽC 112.

Devet minuta kasnije stigla je dojava o prometnoj nesreći u Moluntu, gdje je vozilo izletjelo s ceste i završilo na krovu na plaži.
-O ovom slučaju centar 112 izvijestio je JVP Konavle, policiju, hitnu medicinsku pomoć i Dubrovnik ceste. U nesreći je vozač ostao ukliješten u vozilu pa su mu vatrogasci pomogli da izađe a HMP ga je zbrinula u ambulanti. U nesreći nije došlo do zapaljenja vozila ni onečišćenja okoliša – kažu iz ŽC 112.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist