Crna kronika

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 Dva požara i teža prometna nesreća

Iz Županijskog centra 112 Dubrovnik izvijestili su o bitnim događajima koji su zabilježili u protekla 24 sata.

Tako je u subotu u 14.42 sati zaprimljena dojava o požaru na otvorenom prostoru u Opuzenu. Intervenirali su DVD Opuzen s tri vatrogasca i jednim vozilom. Požar je ugašen u 16.30 sati. Izgorjela površina je oko 1100 m2 niskog raslinja i šaša.

Istog je dana u 15.44 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o požaru u mjestu Prižba. Na gašenju požara bili su DVD Blato sa 10 vatrogasca i 3 vozila, DVD Smokvica sa 10 vatrogasaca i 3 vozila. Požar je lokaliziran u 17:30 sati, ugašen u 18.30 sati. Izgorjela površina je cca 500 m2. Gorjeli su nisko raslinje i makija.

Isto tako je u 06.42 sati  zaprimljena dojava o težoj prometnoj nesreći s ozljeđenom osobom. U ovoj nesreći vozilo je udarilo u stup od električne energije oštetilo ga, a potom se prevrnulo. Nesreća se dogodila na županijskoj cesti u Čilipima. ŽC 112 Dubrovnik o ovom događaju odmah je izvijestio HMP, JVP Konavle, policiju i Dubrovnik ceste te Elektrojug zbog sigurnosti prometa radi oštećenog stupa od električne energije.

Pročitajte još

ZADOBIO OZLJEDE I KAZNU Vozio s 2,21 promila i udario u nepropisno parkirano vozilo

Dulist

NA ULAZU U GRAD Dvije osobe zatražile liječničku pomoć nakon izlijetanja dvaju vozila s ceste

Dulist

PROMETNA NA VIDIKOVCU Jedna osoba prevezena u OB Dubrovnik, promet se odvija naizmjenično

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija