Crna kronika

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 Četiri hitna prijevoza, pet prometnih i jedan požar!

Helikopter

Sudeći po dnevnom izvješću Županijskog centra 112 za protekla 24 sata, hitne službe imale su pune ruke posla.

Noćas su tako u dva navrata zabilježene hitne intervencije u vidu prijevoza pacijenata. Prvi slučaj zabilježen je noćas u 1.28 sati na otoku Korčuli, gdje je na zahtjev Doma zdravlja Korčula organiziran medicinski prijevoz zrakom helikoptera Hrvatskog ratnog zrakoplovstva na relaciji Korčula – KBC Split.

Oko sat vremena kasnije, točnije u 2.25 sati liječnik s otoka Šipana zatražio je prijevoz pacijenta do Opće bolnice Dubrovnik, a pritom je pomoć u prijevozu pacijenta pružila Lučka kapetanija Dubrovnik.

Sinoć u 20.41 sati na zahtjev Doma zdravlja Velak Luka organiziran je također medicinski prijevoz zrakom helikopterom HRZ-a na relaciji Blato – KBC Split.

Što se tiče prometnih nesreća, Županijski centar 112 zabilježio je jučer u 10.52, 11.21, 17.22 i 18:39 sati dojave o nesrećama u Opuzenu, Kleku, Pločama i Dubrovniku, a u kojima nije bilo ozlijeđenih i pričinjena je samo manja materijalna šteta.

Ozlijeđena je jedna osoba u prometnoj nesreći koja se jučer u 15.22 sati dogodila na prometnici D8 uz Rabu, gdje je vozilo stranih tablica sletjelo s ceste. Na mjesto nesreće bile su upućene nadležne službe.

Zabilježen je jučer i jedan slučaj požara. Dojava je pristigla u 17.43 sati, a u pitanju je bio kontejner smeća u plamenu u Malom Zatonu. Na mjesto događaja bila je upućena JVP Dubrovnik.

Pročitajte još

Uhićen Francuz zbog prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen Libertasov vozač

Dulist

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

Dulist

NOVA MOKOŠICA U stanu 58-godišnjaka pronađena droga za preprodaju

Dulist