Županija

Županija Vukovaru poklonila 11 tona klementina

Zamjenici župana Marija Vučković i Davorko Obuljen predali su u prostorijama Caritasa u Vukovaru donaciju od 11 tona klementina koje je Dubrovačko-neretvanska županija povodom božićnih blagdana poklonila stanovnicima Vukovarsko-srijemske županije.

Zamjenike župana povodom predaje četvrtog  božićnog poklona klementina primili su zamjenik župana Željko Cirba, predstojnik ureda župana Marinko Beljo i voditelj Caritasa Vjenceslav Janjić.

Potom su zamjenici župana položili vijenac i zapalili svijeće na Ovčari te su obišli memorijalni centar, smješten u hangaru u kojemu je 261 žrtva s Ovčare bila smještena prije egzekucije u obližnjoj šumi.

Uoči dolaska u Vukovar, zamjenici župana Dječjem domu u Karlovcu, Centru za rehabilitaciju Ozalj i 13-članoj obitelji Medved i Krnjaku darovali su oko 400 kilograma klementina. Tom su ih prigodom primili zamjenici župana karlovačkog Josip Šafar i Ivan Banjavčić te ravnateljica Doma Maja Vučinić.

Pročitajte još

Župski načelnik Nardelli primio prvaka Antuna Račića

Dulist

U MIRU, MOLITVI I TIŠINI Konavljani zapalili svijeće za Grad heroj

Dulist

OPĆINA KONAVLE Brojnim nagradama potvrđena rekordna turistička sezona

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija