Županija

Županija Vukovaru poklonila 11 tona klementina

Zamjenici župana Marija Vučković i Davorko Obuljen predali su u prostorijama Caritasa u Vukovaru donaciju od 11 tona klementina koje je Dubrovačko-neretvanska županija povodom božićnih blagdana poklonila stanovnicima Vukovarsko-srijemske županije.

Zamjenike župana povodom predaje četvrtog  božićnog poklona klementina primili su zamjenik župana Željko Cirba, predstojnik ureda župana Marinko Beljo i voditelj Caritasa Vjenceslav Janjić.

Potom su zamjenici župana položili vijenac i zapalili svijeće na Ovčari te su obišli memorijalni centar, smješten u hangaru u kojemu je 261 žrtva s Ovčare bila smještena prije egzekucije u obližnjoj šumi.

Uoči dolaska u Vukovar, zamjenici župana Dječjem domu u Karlovcu, Centru za rehabilitaciju Ozalj i 13-članoj obitelji Medved i Krnjaku darovali su oko 400 kilograma klementina. Tom su ih prigodom primili zamjenici župana karlovačkog Josip Šafar i Ivan Banjavčić te ravnateljica Doma Maja Vučinić.

Pročitajte još

Župan izrazio sućut obiteljima stradalih pomoraca

Dulist

S VELIKIM ISKUSTVOM Anamarija Kusalo nova je direktorica TZ Župa dubrovačka

Dulist

NA PRIJEMU KOD ŽUPANA Ibrica Jusić: ‘Struka me nakon 55 godina karijere konačno čula’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija