Županija

Županija pokrovitelj skupa „Summit 100“

Županija pokrovitelj skupa „Summit 100“

Dubrovačko-neretvanska županija bit će pokrovitelj međunarodnog skupa „Summit 100“ koji će se održati 14. i 15. srpnja u Cavtatu. Dogovoreno je tako na radnom sastanku župana Nikole Dobroslavića sa zamjenikom glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca Bernardom Jakelićem.

Na ovom najvažnijem gospodarskom događaju Jugoistočne Europe vodeći gospodarstvenici regije će na radnim stolovima grupiranim prema gospodarskim sektorima razgovarati o preprekama i mogućnostima jačanja konkurentnosti i gospodarske suradnje u regiji. Kratak pregled ideja regionalne suradnje će se prezentirati na plenarnom panelu predsjednicima sedam država.

Cilj Samita100 je biti trajna platforma i mjesto susreta najistaknutijih poduzetnika i gospodarstvenika regije kao i najviših političkih dužnosnika kako bi zajedno otvorili perspektive jačanja konkurentnosti nacionalnih ekonomija zemalja, ali i konkurentskog potencijala čitave jugoistočne Europe.

Organizatori Samita100 su Hrvatska udruga poslodavca (HUP), Srpska asocijacija menadžera (SAM), Atlas Fondacija i Združenje Manager Slovenije (ZMS). Župan Dobroslavić najavio je kako će Županija podržati ovaj značajan skup i to na način da će osmisliti poklon-pakete za sve sudionike manifestacije te pokriti troškove nekog od dijelova programa.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist