Natrag
15.2.2019 22:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Županija podijelila 32 stipendije

3.1.2013 @ 13:47 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić potpisao je ugovore o stipendiranju darovitih učenika i studenata te učenika i studenata koji se školuju za deficitarna zanimanja.

Potpisana su 32 ugovora i to za 24 nadarenih – 17 studenata i 7 učenika te za deficitarna zanimanja 2 učenika i 6 studenata. Prilikom potpisivanja ugovora župan je istaknuo kako je „znanje temelj blagostanja i napretka civilizacije“ te da Županija stipendiranjem daje svoj doprinos unaprjeđivanju znanja.

Isto tako, župan je, ustvrdivši kako će „Hrvatska znanjem i u Europskoj uniji zasigurno iskoristiti svoje prilike“, naglasio kako je Županija u protekle tri i po godine u stipendiranje učenika i studenata uložila 2,7 milijuna kuna. Ovim će programom učenici mjesečno dobivati 600, a studenti 1000 kuna. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana