Natrag
21.2.2019 21:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župan u posjetu domovima starih i umirovljenika

19.12.2012 @ 19:52 Baldo Marunčić Zanimljivosti
4;4

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić i županijski vijećnik Ivan Margaretić prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana posjetili su zaposlenike i štićenike Doma za starije i nemoćne „Domus Christi“.

Tom su prilikom župan i vijećnik podijelili prigodne poklone te štićenicima ove jedne od najstarijih ustanova na svijetu koja skrbi o potrebitima još od 1347. godine. Također, čestitali su im nadolazeće blagdane te s njima zapjevali nekoliko prigodnih pjesama.

Župan Dobroslavić i vijećnik Margaretić također su obišli i Dom umirovljenika Dubrovnik, gdje su se susreli s ravnateljicom Maricom Miletić koja je Županiji kao osnivaču zahvalila na svemu što čini za boljitak ustanove i njenih štićenika.

Župan je pohvalio rad Doma te je njegovim stanarima zaželio sretne i ugodne blagdane. Isto tako, u posjet Domu su došli i učenici Osnovne škole „Lapad“ i njihovi nastavnici, koji su štićenicima doma i njihovim gostima otpjevali nekoliko prigodnih pjesama.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana