Natrag
24.5.2018 21:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župan Rusković savjetnica župana

6.6.2012 @ 13:04 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Pave Župan Rusković, bivša ministrica turizma i savjetnica gradonačelnika Vlahušića, imenovana je savjetnicom predsjednika Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, u ovom slučaju župana Nikole Dobroslavića.

Odlučilo je tako Turističko vijeće županijske TZ. Kako je istaknuo direktor TZ-a Županije Vladimir Bakić ugovor je potpisan na 7 mjesec počevši od 11. lipnja ove godine.

Bakić također ističe kako su savjetničke usluge precizirane u području Strategije razvoja turizma. U skladu s time se definira i upravljanje destinacijom, a savjetovanje će ići i u smjeru aktivnosti produljenja turističke sezone, te u aktivnostima na poboljšanju turističke ponude i uvođenju novih turističkih proizvoda. Upravo su to četiri područja na kojima će se temeljiti savjetničke usluge. Na pitanje znači li definiranje upravljanja destinacije ujedno i osnivanje Destinacijskog menadžmenta po uzoru na tijelo koje postoji na razini grada Dubrovnika, Bakić naglašava kako sve ovisi o tome što će Pave Župan Rusković savjetovati. Zapravo, nije unaprijed definirano što će se trebati izvoditi. Javljat će se razni prijedlozi i upute, o kojima će se adekvatno raspravljati. Usluge savjetovanja su precizirane, a vidjet će se koja će konkretno rješenja iz toga proizaći.
Pave Župan Rusković će kao županova savjetnica dobivati honorar u iznosu od 8 tisuća kuna neto.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana