Natrag
26.4.2019 09:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

ŽUPAN RADMANU „Građani smatraju da je HRT režimski i neprofesionalan“

26.8.2014 @ 17:03 Dulist Županija

Podijelite:

U palači Ranjina održan je sastanak na kojem su dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i ravnatelj HRT-a Goran Radman razgovarali o restrukturiranju HRT-a na području Županije, preseljenju dubrovačkog studija televizije i radija u novi prostor.

Također, Radman je obavijestio župana o najavi prodaje vile Dubravka u vlasništvu HRT-a, za što je prvokup ponuđen i Županiji. Župan je izrazio zadovoljstvo što je dolina Neretve ostala zadovoljavajuće pokrivena, te je ocijenio lokalne redakcije TV i radija profesionalnim.

Ipak, istaknuo je da smatra da uređivačka politika HRT-a ne uvažava u dovoljnoj mjeri teme s hrvatskog juga te dodao da se važne teme s juga nedovoljno čuju i vide. Također je prenio ravnatelju da naši građani smatraju HRT previše “režimskom” i ponekad nedovoljno profesionalnom, te da su konkurentske kuće u nekim aspektima nadmašile javnu televiziju.

Radman je kazao da je i on svjestan slabosti HRT-a i da ih pokušava ih riješiti. Stoga je najavio da će biti određenih promjena u programu.

Na kraju je Radman dodao da HRT radi veliki serijal o Dubrovačkoj Republici za koji vjeruje da će nakon Hrvatskih kraljeva biti još jedan veliki uspjeh.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana