Natrag
18.2.2019 07:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župan primio Proletu i Kuncu

23.8.2012 @ 13:55 Ana Prohaska Aktualno
2;2

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić i predsjednik Županijske skupštine Ivan Prce primili su juniorskog košarkaškog  reprezentativca Marka Proletu i instruktora Hrvatskog košarkaškog saveza za mlađe uzrasne kategorije Darka Kuncu povodom osvajanja zlatne medalje na Europskom prvenstvu za košarkaše do 18 godina koje se održalo u Litvi. 

Čestitajući košarkašima župan je istaknuo kako je posljednjih dana bilo mnogo sportske radosti u Županiji- od brončanih rukometaša i zlatnih vaterpolista na Olimpijskim igrama u Londonu do juniorskog košarkaškog zlata.

Na prijemu se razgovaralo o finalnoj utakmici koju je hrvatska reprezentacija pred oko osam tisuća gledatelja dobila protiv domaćina Litve. No, Kunce i Proleta su kazali kako im je dramatičnije bilo polufinale kada su nakon više od pola susreta protiv reprezentacije Rusije gubili s čak 19 poena razlike, ali su se uspjeli vratiti u utakmicu i pobijediti.

Župan je na kraju prijema uručio Proleti i Kunci prigodan dar.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana