Natrag
20.2.2019 02:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župan primio Marina Čilića i Anu Konjuh

13.9.2012 @ 17:19 Ana Prohaska Sport
2;2

Podijelite:

Uoči Humanitarnog teniskog turnira „Zaigraj s Anom i Marinom“ župan Nikola Dobroslavić i pročelnica za obrazovanje, kulturu i šport Marijeta Hladilo primili su tenisače Marina Čilića i Anu Konjuh.

 
Čestitavši im na brojnim sportskim uspjesima kojima nas promoviraju u svijetu, župan im je zahvalio što su prepoznali važnost ove humanitarne akcije i pridružili joj se , a s ciljem pomoći Društvu distrofičara, invalida dječje i cerebralne paralize iz Dubrovnika.
 
Župan je istaknuo kako će se Dubrovačko-neretvanska županija svakako pridružiti akciji te kazao kako se nada da će ovakvih hvalevrijednih akcija biti još i više. Također, poželio je našim mladim vrhunskim sportašima puno budućih uspjeha te im uručio prigodne poklone.
 
Prijemu su nazočili i Tomislav Đurković i Marijana Milković iz Rotaract kluba Dubrovnik, koji je, u suradnji s Rotary klubom i Teniskim centrom Dubrovnik, organizator turnira.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana