Županija

Župan Dobroslavić i zamjenica Marević posjetili Centar za socijalnu skrb Metković

dav

Povodom Dana otvorenih vrata Centra za socijalnu skrb Metković, a u sklopu obilježavanja Svjetskog dana socijalnog rada, župan Nikola Dobroslavić, zamjenica župana Žaklina Marević i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan posjetili su Centar.

Tijekom susreta, ravnatelj Centra Vatroslav Vugdelija upoznao je župana i zamjenicu s projektima koji su u provedbi, ali i s onima u pripremi. Istaknuto je kako svi projekti koji uključuju korisnike, a posebice načine na kojima im se može pomoći u rješavanju svakodnevnih problema, uvelike pomažu njima samima, ali koriste i cijeloj zajednici. Osim korisnika-pojedinaca, Centar surađuje i s udrugama s područja doline Neretve koje se brinu za osjetljive skupine, čime svojim aktivnostima dopiru do još većeg broja korisnika, a takve su se aktivnosti pokazale vrlo korisnima, pojasnio je ravnatelj Centra, poručili su iz županije.

Župan Dobroslavić i zamjenica Marević pohvalili su brojne aktivnosti koje Centar provodi, istaknuvši kako i Županija kontinuirano provodi programe socijalne skrbi. U suradnji s udrugama i institucijama takvi programi, usmjereni ka onima kojima je to najpotrebnije, naposljetku koriste i pojedincima i čitavoj zajednici, a uspješnost ovakvih aktivnosti najveća je upravo kada se one provode na svim razinama, zaključeno je na sastanku.

Pročitajte još

Izgradnja nove cavtatske škole mogla bi početi 2020. godine

Dulist

Župan izrazio sućut obiteljima stradalih pomoraca

Dulist

S VELIKIM ISKUSTVOM Anamarija Kusalo nova je direktorica TZ Župa dubrovačka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija