Natrag
21.2.2019 15:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župan do sutra bez komentara

5.6.2013 @ 12:09 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Komentar o Prijedlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o obnovi ugrožene spomeničke cjeline Dubrovnika i njegovom hitnom upućivanju na saborske klupe pokušali smo dobiti i od župana Dubrovačko-neretvanskog Nikole Dobroslavića.

No, njegov komentar nismo uspjeli dobiti. Iz Županije su nam rekli kako će župan Nikola Dobroslavić svoj stav o tome reći sutra na konferenciji za novinare koja će se održati u 9 sati u Palači Ranjina.

No, postavlja se pitanje može li gradonačelnik Andro Vlahušić smijeniti Ivanku Jemu, sa čela Zavoda za obnovu Dubrovnika kada je za to potrebna suglasnost župana.

Također nas je zanimalo je li sa Županijom usuglašen zakonski prijedlog kojim se županiji smanjuje udio suvlasništva na 10 posto. 60 posto vlasništva i dalje bi imala država, a suvlasništvo Grada Dubrovnika, umjesto dosadašnjih 20, povećalo bi se na 30 posto.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana