DuList IN

ZUMBATHON Veliki humanitarni trening stiže i u Dubrovnik

ZUMBATHON Veliki humanitarni trening stiže i u Dubrovnik

U subotu 29. rujna s početkom u 17 sati, održat će se veliki humanitarni Zumbathon u svim većim gradovima Hrvatske pa tako i u Dubrovniku s istim ciljem, pomoći potrebitima.

U organizaciji Plesno rekreativne udruge FORTUNA Dubrovnik na Stradunu sudjelovat će Zumba instruktori i vježbači iz Ljubuškog, Vrgorca, Makarske, Ploča, Cavtata i Dubrovnika.

Sav humanitarni prihod od Zumbathona ide Caritasu Dubrovačke biskupije za – Projekt ‘Posudionica medicinskih pomagala’ – za nabavku električnog bolesničkog kreveta. ‘Posudionica medicinskih pomagala’ jedan je od značajnijih projekata Caritasa Dubrovačke biskupije koji za cilj ima pomoći obiteljima koji se trude svojim bolesnicima ili starijim osobama olakšati patnje i teškoće s kojima se nose.

– Uz petu obljetnicu pokretanja Posudionice, zaplesat ćemo za one koji to ne mogu, te pomoći kako bi se lista čekanja na dobivanje pomagala smanjila. Zumbathon je proširena verzija Zumba fitness treninga, s više gostujućih instruktora i vježbača, a humanitranog karakter – poručuju organizatori.

Pročitajte još

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgleda konavoski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist