Natrag
21.3.2019 11:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZUMBATHON Veliki humanitarni trening stiže i u Dubrovnik

20.9.2018 @ 21:15 Dulist dulist IN

Podijelite:

U subotu 29. rujna s početkom u 17 sati, održat će se veliki humanitarni Zumbathon u svim većim gradovima Hrvatske pa tako i u Dubrovniku s istim ciljem, pomoći potrebitima.

U organizaciji Plesno rekreativne udruge FORTUNA Dubrovnik na Stradunu sudjelovat će Zumba instruktori i vježbači iz Ljubuškog, Vrgorca, Makarske, Ploča, Cavtata i Dubrovnika.

Sav humanitarni prihod od Zumbathona ide Caritasu Dubrovačke biskupije za – Projekt ‘Posudionica medicinskih pomagala’ – za nabavku električnog bolesničkog kreveta. ‘Posudionica medicinskih pomagala’ jedan je od značajnijih projekata Caritasa Dubrovačke biskupije koji za cilj ima pomoći obiteljima koji se trude svojim bolesnicima ili starijim osobama olakšati patnje i teškoće s kojima se nose.

– Uz petu obljetnicu pokretanja Posudionice, zaplesat ćemo za one koji to ne mogu, te pomoći kako bi se lista čekanja na dobivanje pomagala smanjila. Zumbathon je proširena verzija Zumba fitness treninga, s više gostujućih instruktora i vježbača, a humanitranog karakter – poručuju organizatori.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana