DuList IN

ZUMBATHON Veliki humanitarni trening stiže i u Dubrovnik

U subotu 29. rujna s početkom u 17 sati, održat će se veliki humanitarni Zumbathon u svim većim gradovima Hrvatske pa tako i u Dubrovniku s istim ciljem, pomoći potrebitima.

U organizaciji Plesno rekreativne udruge FORTUNA Dubrovnik na Stradunu sudjelovat će Zumba instruktori i vježbači iz Ljubuškog, Vrgorca, Makarske, Ploča, Cavtata i Dubrovnika.

Sav humanitarni prihod od Zumbathona ide Caritasu Dubrovačke biskupije za – Projekt ‘Posudionica medicinskih pomagala’ – za nabavku električnog bolesničkog kreveta. ‘Posudionica medicinskih pomagala’ jedan je od značajnijih projekata Caritasa Dubrovačke biskupije koji za cilj ima pomoći obiteljima koji se trude svojim bolesnicima ili starijim osobama olakšati patnje i teškoće s kojima se nose.

– Uz petu obljetnicu pokretanja Posudionice, zaplesat ćemo za one koji to ne mogu, te pomoći kako bi se lista čekanja na dobivanje pomagala smanjila. Zumbathon je proširena verzija Zumba fitness treninga, s više gostujućih instruktora i vježbača, a humanitranog karakter – poručuju organizatori.

Pročitajte još

LJETO U VALAMARU Još jedan vikend pun smijeha, filmova i dobre glazbe na Babinom kuku

Dulist

LJETNI ĐIR Brojne ljepotice ‘okupirale’ Stradun

Dulist

KLJUČ USPJEHA JE U ZAJEDNIŠTVU Zaposlenici Maestrala odmjerili snage na nogometnom terenu

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija