Natrag
24.4.2019 03:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZORAN BOBIĆ Nitko ne piše kako je Žeravica ozlijedio dva policajca

6.8.2014 @ 12:20 Dulist Crna kronika
4;4

Podijelite:

Vezano za medijske napise o slučaju Antuna Žeravice reagirao je predsjednik Sindikata PU dubrovačko-neretvanske Zoran Bobić.

– Zgrožen sam medijskim istupima odnosno ovo je više halabuka protiv policije. Policajci gospodinu Antunu Žeravici nisu prišli iz čista mira, već su išli na drugu intervenciju i od njega su bili vrijeđani. Nakon toga oni ga upozoravaju da prestane sa vrijeđanjem, kad nije prestao oni od njega traže dokumente, on ih odbija dati i dalje slijedi kompletna procedura. On se nije dao vezati, u jednom trenutku im je i pobjegao, da bi ga oni sustigli i uspjeli svladati. Pri tome su se spominjale samo ozljede gospodina Žeravice, a nigdje se, ili su se rijetko spominjale ozljede policajaca koji su inače pretrpjeli lakše tjelesne ozljde, o čemu svjedoče i potvrde koje imamo. Htio sam da se sve činjenice znaju a ne da se jednostrano napada policija, blate kolege i službene osobe koje su radile isključivo svoj posao – naglasio je Bobić.

Na pitanje je li upoznat s prijetnjama Antuu Žeravici i njegovom odvjetniku u jednom od komenatara na jednom portalu , odgovorio je:
-Vidio sam to. Ukoliko je to stvarno napisao neki djelatnik MUP- onda to treba obraditi i provjeriti, ali mislim da je to napisao netko tko se potpisao tim imenom i prezimenom. Jer to je mogao napisati svatko. No, držimo se činjenica jer znakovito je to da je nakon što je doveden u bolnicu gospodin Žeravica zadržan na psihijatriji, a nije zadržan na nekom drugom odjelu. Najviše me boli što se tolika halabuka digla o tome a nitko ne spominje ili se samo kratko spominje da se privodila osoba koja ima jedan posto alkohola u krvi, koja je vrijeđala policajce, opirala se uhićenju. Ako ima modrice, zadobio ih je prilikom pokušaja privođenja jer je pružao otpor. Postoje i očevidci. Na koncu konca oba policajca su ozlijeđena. – zaključio je.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana