Zanimljivosti

Znate li što je AIESEC?

Znate li što je AIESEC?

U srijedu, 22. svibnja na Sveučilištu u Dubrovniku, Odjel za Ekonomiju i Poslovnu ekonomiju (Lapadska obala 7) u 14 sati, održat će se info sastanak o najvećoj svjetskoj studentskoj organizaciji AIESEC.

Iz AIESEC-a stoga pozivaju sve zainteresirane da se pridruže sastanku i istraže mogućnosti koje im se pruzaju kao studentima, ali i svim onima koji su diplomirali u zadnje dvije godine.

Inače, AIESEC Dubrovnik poziva sve zainteresirane studente na prijavu za odlazak na razvojnu razmjenu u jednu od 114 zemalja u kojima je AIESEC pristan.  Dva proizvoda koja se sada nude su dvije vrste razmjena: „Uči putujući“ i „PRobaj“.

„Uči putujući“ program je AIESEC-a Hrvatske koji omogućuje studentima hrvatskih sveučilišta odlazak na edukativne volonterske prakse diljem svijeta. Ovo je idealna prilika za studente koji se obrazuju za učiteljsko, nastavničko ili profesorsko zvanje te rad s mladima i djecom. Tijekom 6-8 tjedana studenti će držati radionice na engleskom jeziku o društvenim problemima djeci različitih uzrasta.

„PRobaj“ je AIESEC-ov program volonterskih praksi koji pruža studentima mogućnost odlaska na međunarodnu praksu na području marketinga i odnosa s javnošću. Na ovoj razmjeni studente očekuje rad na promotivnim kampanjama u projektnim timovima sa studentima diljem svijeta, rad na organizaciji evenata te raznih događaja.

Odlazak na razmjenu izvrsna je prilika za svakog studenta da proširi vidike na međunarodnoj razini, upozna različite kulture,dobije radno iskustvo i što je navažnije, stekne nezaboravno životno iskustvo.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist