Županija

ZNAK PRIJATELJSTVA Iz Vukovarsko-srijemske županije stiglo pet tona domaćih jabuka

U Dubrovnik je danas stiglo pet tona jabuka kao znak prijateljstva iz Vukovarsko-srijemske županije, a jabuke su podijeljene ustanovama koje skrbe o najosjetljivijim skupinama našeg društva.

Ovom pošiljkom jabuka s lokalnih OPG-ova naša najistočnija županija uzvraća poklon od deset tona mandarina koje su početkom tjedna stigle u Vukovar, a koje Dubrovačko-neretvanska županija tradicionalno poklanja od 2010. godine.

-Naše prijateljstvo mi smo iskazali i ove godine s deset tona mandarina, a oni su nam uzvratili s jabukama. Veliko nam je zadovoljstvo proslijediti ih ustanovama koje brinu o djeci, osobama s potrebama, humanitarnim društvima i Caritasu – rekao je župan Dobroslavić.

U ime vukovarsko-srijemskog župana Boža Galića, pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb u Vukovarsko-srijemskoj županiji, Darko Dimić istaknuo je kako je ove godine ostvarene ‘dvosmjerna komunikacija’.

-Nadam se kako će ovaj naš primjer slijediti i drugi u Republici Hrvatskoj, kao i da će ova suradnja ‘zelene’ i ‘plave’ Hrvatske biti pozitivan primjer i u gospodarstvu u budućnosti – rekao je pročelnik Darko Dimić.

Pročitajte još

RADOVI U KONAVLIMA Uređuje se trg iza Crkve sv. Nikole u Čilipima

Dulist

SJEDNICA GOSPODARSKOG VIJEĆA ŽUPANIJSKE KOMORE Savić: Euro najranije 2023. godine

Dulist.hr

More u Donjem Čelu još nije za kupanje!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija