Natrag
19.3.2019 22:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZNAK PRIJATELJSTVA Iz Vukovarsko-srijemske županije stiglo pet tona domaćih jabuka

17.12.2018 @ 6:43 Dulist Županija
4;4

Podijelite:

U Dubrovnik je danas stiglo pet tona jabuka kao znak prijateljstva iz Vukovarsko-srijemske županije, a jabuke su podijeljene ustanovama koje skrbe o najosjetljivijim skupinama našeg društva.

Ovom pošiljkom jabuka s lokalnih OPG-ova naša najistočnija županija uzvraća poklon od deset tona mandarina koje su početkom tjedna stigle u Vukovar, a koje Dubrovačko-neretvanska županija tradicionalno poklanja od 2010. godine.

-Naše prijateljstvo mi smo iskazali i ove godine s deset tona mandarina, a oni su nam uzvratili s jabukama. Veliko nam je zadovoljstvo proslijediti ih ustanovama koje brinu o djeci, osobama s potrebama, humanitarnim društvima i Caritasu – rekao je župan Dobroslavić.

U ime vukovarsko-srijemskog župana Boža Galića, pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb u Vukovarsko-srijemskoj županiji, Darko Dimić istaknuo je kako je ove godine ostvarene ‘dvosmjerna komunikacija’.

-Nadam se kako će ovaj naš primjer slijediti i drugi u Republici Hrvatskoj, kao i da će ova suradnja ‘zelene’ i ‘plave’ Hrvatske biti pozitivan primjer i u gospodarstvu u budućnosti – rekao je pročelnik Darko Dimić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana