Sport

Značajni rezultati dubrovačkih judoka

Značajni rezultati dubrovačkih judoka

Dubrovački Judo klubovi ostvarili značajne rezultate ovog vikenda.

Judo klub Dubrovnik je nastupio na 5. međunarodnom judo turniru „Trofej Nikšića“ i osvojio 1 zlatnu, 2 srebrne i 2 brončane medalje.U jakoj međunarodnoj konkurenciji 32 kluba i  350 natjecatelja članovi Judo kluba Dubrovnik još su jednom ostvarili odlične rezultate.
U kategoriji do 55 kilograma za kadete zlato je osvojio Luka Gudelj Velaga.Srebrne medalje su osvojili Matej Raguž(kadeti do 90kg) i Mihaela Stjepović(kadetkinje do 63kg).Treća mjesta su osvojili Lujo Domaćin(mlađi kadeti +73kg) i Ella Karamatić(kadetkinje do 63kg).Još su nastupili Tomislav Raguž i Andrija Puljizević.

Članovi JK Dubrovnik 1966 nastupili su ovaj vikend, 12. i 13.10. na vrlo jakom međunarodnom turniru Zagreb Open u organizaciji JK Panda koji se odrzao u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu.
Od naših članova u kategoriji kadeta Paulo Buterin ( – 60 kg ) izborio je brončanu medalju te je isti uspjeh ponovio i u seniorskom uzrastu u istoj težinskoj kategoriji.
Stjepo Roko u seniorskom uzrastu u kategoriji do 73 kg također je izborio 3. mjesto.

JK URA NAGE i JK SLANO također su nastupali na kriterijskom turniru u Zagrebu gdje je uz naše judoke nastupalo još 720 natjecatelja. Nastupalo je 19 članova dvaju sestrinskih klubova, rezultate su postigli: Toni Franković (-81kg) 3. mjesto, Miho Haklička (-81kg) 5.mjesto, Nikša Vukas (+81kg) 3. mjesto, I u tim uzrastima su još nastupali Đivo Gašpar 7. mjesto, Dario Duplica i LeoTolja bez plasmana.

Generacija koja puno obećava za koju treneri misle da je čak jedna od najboljih njihovih generacija u klubu ostvarili su sljedeće rezultate: Josip Bratoš (-30kg) 7.mjesto, Fran Kužnin (-34kg) 3.mjesto i Ivan Lale (-34kg) 5.mjesto, Kristijan Konjevod(-38kg) 5. mjesto, Mauricijo Bratičević (-38kg) 7. mjesto, Maro Ristić (-42kg) 3. mjesto, Ivo Matić (-46kg) 5 mjesto.(-60kg) Đivo Machijedo 3. mjesto. Dita Ševelj (-40kg) 2. mjesto JK Slano, Luka Kraljević(-42kg)  7.mjesto JK SLANO. 5. i 7. mjesta su jako važna zato što su se za ta mjesta trebala izboriti najmanje 3 pobjede, zbog velikog broja natjecatelja.

 

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr