Aktualno

Zna li Vlada gdje je Dubrovnik?

Zna li Vlada gdje je Dubrovnik? Pitanje je koje se nameće nakon rasprave koju je na Vladinoj Facebook stranici potaknula vijest o prezentaciji ključnih mjera za poticanje investicija i restrukturiranje gospodarstva.

Hrvatski ministri će, naime, posjetiti nekoliko hrvatskih gradova i predstaviti korake koji se poduzimaju pri pokretanju investicijskog ciklusa i restrukturiranju gospodarstva. No, među gradovima, naravno nema Dubrovnika, pa je građane s krajnjeg juga, zanimalo zašto je tome tako.

– Dubrovnika nema. Vlada ne misli da je Dubrovnik u Hrvatskoj – napisao je u komentarima jedan naš sugrađanin. A od Vlade je dobio i više nego zanimljiv odgovor: "Naravno da mislimo na Dubrovnik, prva prezentacija održat će se već u ponedjeljak u Splitu". I to je potaknulo daljnju raspravu:

– Hahahaha pitao je za Dubrovnik, ne za Split – komentirao je jedan građanin, na što se drugi nadovezao: "Gospari iz Vlade, za vašu informaciju – Dubrovnik nije u Splitu. Kako znate da je u Hrvatskoj, kad ne znate gdje je.

– Mislite vi na Dubrovnik, dokazujete to svaki dan novim poniženjem – smatra jedan građanin. A na to mu je Vlada odgovorila:
– Naravno da mislimo na Dubrovnik.
Dobili su i njegov odgovor:

– Da svaki dan o tome kako ga još više odvojiti od Hrvatske, a ne povezat, kako ga zagadit pesticidima, uništit novim gradom povrh glava Dubrovčana, onemogućit kako se u budućnosti nikad ne bi mogao proširit… Kako što više love izvuć iz Dubrovnika, a grad još više ojadit, odvojit…. – odgovorio je Vladi ovaj građanin.

 

Pročitajte još

Obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

NAKON NEGODOVANJA GRAĐANA Villa Dubrovnik se više ne hvali privatnom plažom

Dulist

Pomozimo našem sugrađaninu Ivici Šariću – Žiki u borbi s teškom bolešću

Dulist