Aktualno

Zna li Vlada gdje je Dubrovnik?

Zna li Vlada gdje je Dubrovnik?

Zna li Vlada gdje je Dubrovnik? Pitanje je koje se nameće nakon rasprave koju je na Vladinoj Facebook stranici potaknula vijest o prezentaciji ključnih mjera za poticanje investicija i restrukturiranje gospodarstva.

Hrvatski ministri će, naime, posjetiti nekoliko hrvatskih gradova i predstaviti korake koji se poduzimaju pri pokretanju investicijskog ciklusa i restrukturiranju gospodarstva. No, među gradovima, naravno nema Dubrovnika, pa je građane s krajnjeg juga, zanimalo zašto je tome tako.

– Dubrovnika nema. Vlada ne misli da je Dubrovnik u Hrvatskoj – napisao je u komentarima jedan naš sugrađanin. A od Vlade je dobio i više nego zanimljiv odgovor: "Naravno da mislimo na Dubrovnik, prva prezentacija održat će se već u ponedjeljak u Splitu". I to je potaknulo daljnju raspravu:

– Hahahaha pitao je za Dubrovnik, ne za Split – komentirao je jedan građanin, na što se drugi nadovezao: "Gospari iz Vlade, za vašu informaciju – Dubrovnik nije u Splitu. Kako znate da je u Hrvatskoj, kad ne znate gdje je.

– Mislite vi na Dubrovnik, dokazujete to svaki dan novim poniženjem – smatra jedan građanin. A na to mu je Vlada odgovorila:
– Naravno da mislimo na Dubrovnik.
Dobili su i njegov odgovor:

– Da svaki dan o tome kako ga još više odvojiti od Hrvatske, a ne povezat, kako ga zagadit pesticidima, uništit novim gradom povrh glava Dubrovčana, onemogućit kako se u budućnosti nikad ne bi mogao proširit… Kako što više love izvuć iz Dubrovnika, a grad još više ojadit, odvojit…. – odgovorio je Vladi ovaj građanin.

 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist