Sport

ZLATO NA KORČULI Kadeti Juga ‘pomeli’ konkurenciju!

ZLATO NA KORČULI Kadeti Juga 'pomeli' konkurenciju!

Kadeti Jug CO osvojili su zlatne medalje na turniru šest najboljih momčadi regije, koji se od četvrtka do nedjelje igrao na bazenu Gojko Arneri.

U završni dan Jugaši su ušli sa nadom za naslov, ali njihov uspjeh nije ovisio samo o njima. Momčad Juga, svoj je posao odradila pobjedom nad Partizanom 9:11 (2:2, 0:3, 4:3, 3:3).

Mladiće je do pobjede predvodio dvojac Patrik Kolak i Josip Tolja s po četiri postignuta pogotka, a po jedan su dodali Šime Šimunović, Antonio Zadro i Vlaho Pavlić.

Posljednji su u vodu skočili mladići s Korčule i iz Kotora. KPK je pobjedom nad Primorcem imao priliku uzeti naslov pred domaćom publikom. Ipak u toj utakmici bolja je bila ekipa Primorca te su mladi Jugaši mogli početi sa slavljem jer je im je ovaj ishod donio naslov pobjednika.

Najboljim igračem turnira, proglašen je Patrik Kolak, dok je titulu za najboljeg strijelca odnio Josip Tolja.

S Korčule se sa zlatnim medaljama vraćaju:
Maro Šimunović, Antonio Zadro, Ivan Begić, Luka Bjelopera, Dominik Dumančić, Fran Garvan, Patrik Kolak, Dominik Lončarić, Vlaho Pavlić, Šime Šimunović, Josip Tolja, Stjepan Brajović, Nikša Brzica i Anton Kljunak. Trener: Aljoša Lončarić, pomoćni trener: Miho Bobić.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist