Natrag
23.4.2019 14:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZLATNI OLIMPIJCI U DUBROVNIKU Djeco, prijavite se za jedriličarsku avanturu s Fantelom i Marenićem!

30.9.2016 @ 15:57 Dulist Sport

Podijelite:

Zlatni olimpijci Šime Fantela i Igor Marenić idućeg tjedan u sklopu Dana jedrenja stižu u Dubrovnik gdje će dan provesti s dubrovačkim mališanima.

Svi oni koji se s njima žele družiti trebaju se na vrijeme i priaviti, a prvih 20 mališana imat će priliu jedriti sa Šimom i Igorom na jedrilicama J/70 u moru ispred Ville Dubrovnik.
-Kao sponzor jedriličarske posade Fantela-Marenić, vrlo smo ponosni na njihov izniman uspjeh na Olimpijski igrama u Riju, ali i sve druge koji su prethodili veličanstvenoj pobjedi i osvajanju prve zlatne medalje za Hrvatsku u jedrenju. Kao sponzor olimpijskih pobjednika želimo malim Dubrovčanima, kao i djeci iz okolice Dubrovnika, približiti jedrenje i omogućiti im druženje s olimpijcima – istaknuo je Burak Baykan, regionalni direktor Dogus grupe za Hrvatsku i Crnu Goru.
Djeca trebaju biti u pratnji roditelja koji moraju odobriti njihov odlazak na jedrilicu i trebaju biti dobri plivači. Također, djeca trebaju doći u prikladnoj odjeći i obući. Poželjno je ponijeti i kapu sa sjenilom ili šešir, dodatnu odjeću za presvlačenje te vjetrovku u slučaju kiše ili vjetrovitog vremena.
Prijave se primaju na adresu elektroničke pošte guestservices@villa-dubrovnik.hr do utorka, 4. listopada, do 12 sati.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana